Gastenboek


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.167.196.208 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
23 berichten.
Willem Iseger Willem Iseger uit Utrecht schreef op 24 oktober 2015 om 21:10:
Wij hebben met de fietsclub een goed verblijf gehad in de villa,alles was goed voor elkaar daar,goede kamer,s en overal is aan gedacht,wij willen komend jaar graag terug komen
Cor en Marianne Cor en Marianne schreef op 17 september 2015 om 15:55:
Wij zijn in het weekend van 11 september in deze mooie villa geweest, 13 personen 8 volwassenen en 5 kinderen. Wat mij opviel dat er genoeg servies, bestek en aanverwante zaken waren. Het huis was schoon en fris. Wat ook heel fijn was om te ervaren dat we hartelijk werden ontvangen door Renate. Ik heb het als zeer prettig en fijn gevonden, genoeg te doen voor de kinderen, lezen spelletjes. Wat ik ook heel leuk vind dat we een compliment kregen over het schoon achterlaten van de villa, moet hierbij wel opmerken dat we daar ook ruim de tijd voor hadden omdat wij zondag naar huis zijn gegaan in plaats van maandag. Zelf zou ik zeker terug gaan maar daar heb je iets meer mensen voor nodig dan twee. Wij vinden het een echte aanrader en misschien toch tot volgend jaar.
Familie Gildemeijer Familie Gildemeijer schreef op 16 september 2015 om 16:15:
Heerlijk weekend gehad met de hele familie (13 personen). Het huis is groot, netjes, schoon en voorzien van prima bedden. gezellig en sfeervol ingerichte woonkamer met erkers en open haard. Erg mooie omgeving , je bent zo in het bos voor een wandeling. Ook hebben we gebowld, op loopafstand. Prima dus. Het weer zat niet mee, maar dat maakten de open haard en de kast vol spellen helemaal goed!